StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Все-таки мені вже трішки за ...": Павло Зібров розповів про уколи краси

6 лютого 2024, 12:04
Співак розповів, як йому вдається зберегти молодий та свіжий вигляд.
Павло Рибров
Павло Зібров розповів, що робив уколи ботокса / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Український співак, композитор і Народний артист України Павло Зібров посивів рано. Через це, коли почалася його кар'єра на великій сцені, він став підфарбовувати волосся. Зараз розкішна, чорна, як смола, шевелюра і пишні вуса - особистий бренд артиста. Утім, він зізнається, що за це йому часто "прилітає".

В інтерв'ю для Люкс ФМ Зібров розповів, що його критикують за моложавий вигляд: шоу-бізнес і шанувальники бувають дуже суперечливими - вони вимагають від артиста ідеального зовнішнього вигляду, а потім самі ж критикують за "ненатуральність".

66-річний співак ретельно стежить за собою не тільки в питаннях зачіски, а й вдається до б'юті-процедур - йому подобається мати молодий вигляд. "Операції не робив, а ботокс є, трошки є, безумовно. Якщо не робити, то в мене були б зморшки сильні. Усе-таки мені вже трішки за..." - розповів Павло Зібров.

відео дня

До слова, за його моложавий сценічний образ несе відповідальність його дружина Марина. Співак повністю довіряє її смаку, і вона за багато років уже навчилася безпомилково підбирати речі, які підкреслюватимуть імідж артиста.

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", якій пророкують перемогу на міжнародному конкурсі.

Також Лілія Реус, друга дружина Мурата Налчаджиоглу, зізналася, що вона і турецький бізнесмен все ще одружені. Крім того, вона відповіла на звинувачення нової коханої чоловіка погрозами подати до суду.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти