StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тоня Матвієнко за допомогою нейромережі заспівала в кліпі разом із мамою Ніною Матвієнко

1 березня 2024, 17:48
Українська співачка Тоня Матвієнко представила кліп на пісню "Ти - це я", у якому нейромережа відтворила голос її мами Ніни Митрофанівни.

Тоня Матвієнко, Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко заспівала разом із мамою - покійною Ніною Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Відома українська попспівачка Тоня Матвієнко випустила кліп на пісню "Ти - це я", в якому нейромережа відтворила голос її легендарної матері - Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Нову роботу Матвієнко присвятила мамі, яка пішла з життя в жовтні минулого року після боротьби з раком.

"Ми - продовження наших батьків. У пісні себе впізнають багато людей. Ми можемо бути несхожими зовні зі своїми батьками. Але в багатьох випадках звички, голос, рухи ідентифікують нас як дітей своїх батьків. Це складно пояснити словами, але можливо за допомогою творчості. Пісня "Ти - це я" саме про це", - зазначила співачка.

Режисером кліпу виступив Олег Борщевський. А за допомогою штучного інтелекту аранжувальники відтворили голос Ніни Митрофанівни. Її фраза "А я - це ти" звучить на завершення відео.

Нагадаємо, раніше Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Вона не дожила 2 дні до свого 76-річчя.

Раніше друзі Ніни Матвієнко натякнули на причину смерті співачки - подруги та колеги згадали, якими були останні місяці життя Ніни Митрофанівни.

11 жовтня тисячі людей прийшли до Національної філармонії України, щоб провести Ніну Митрофанівну в останню путь. На церемонії прощання гості згадували талановиту співачку та висловлювали її родині свої співчуття.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти