StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тоня Матвієнко зізналася, чому у неї більше не буде дітей від Арсена Мірзояна

6 січня 2024, 18:29
42-річна Матвієнко категорично висловилася про материнство.
Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко розповіла, чому не заводить ще дітей від Арсена Мірзояна / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Українські співаки Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян познайомилися в 2011 році на музичному шоу "Голос країни". Після цього артисти спершу виступали разом, потім між ними зав'язався пристрасний роман.

Результатом такого роману стала поява дочки Ніни (2016 р.н.). Після народження малятка Тоня і Арсен прийняли рішення одружитися. Всупереч чуткам і пліткам, їхня сім'я сьогодні міцна, як ніколи. Проте поповнення в їхньому домі Мірзоян та Матвієнко більше не планують.

Про це 42-річна зірка твердо заявила в інтерв'ю Олексію Суханову. "Одразу кажу "ні". Я вже не така молода, це дуже важко і відповідально. Нема з ким дітей залишати. Раніше мама була з Ніною. Ні, ні, ні. Я не домашня, мені кудись треба їхати. Ні, ніякі діти. Я своє вже, все, досить. Це ж здоров'я, мені вже за 40", - каже вона.

відео дня

При цьому Тоня зазначає, що і Мірзоян напевно не захоче заводити ще дітей, адже крім Ніни у нього є двоє синів від першого шлюбу. Їх артист підтримує фінансово, і ця відповідальність ставить співакові свої умови.

"Він не захоче. Тому що у нього ж ще від першого шлюбу двоє синів. Це ж треба всіх їх забезпечувати, це ж не іграшки. Це відповідальність. Вистачить. Треба про себе трохи подумати. Я тоді розвалюсь, якщо буде ще одна дитина. Дайте мені зібратись. Волосся випадає, я худну кожен день", - каже Тоня Матвієнко.

Раніше Тоня Матвієнко відверто заговорила про першого чоловіка, батька її старшої доньки Уляни. Артистка зізнається, що навіть через багато років вона має образу на колишнього коханого.

Також український співак Арсен Мірзоян прокоментував репутацію своєї другої дружини, співачки Тоні Матвієнко. Багато хто вважає, що вона забрала артиста з сім'ї, за що називають розлучницею.

Інші новини про Тоню Матвієнко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти