StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Називають розлучницею": Арсен Мірзоян прокоментував репутацію Тоні Матвієнко

16 листопада 2023, 00:26
Співак заступився за другу дружину та розповів, чому, на його думку, хейтери продовжують повертатися до теми "розлучниці".
Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян розповів, чому Тоню Матвієнко називають розлучницею хейтери / колаж: Главред, фото : instagram.com/tonya_matvienko

Роман між українськими артистами Арсеном Мірзояном і Тонею Матвієнко зав'язався, коли співак був одружений з іншою жінкою. Пара вирішила не приховувати свої почуття, і незабаром співак пішов від першої дружини.

Тепер у Матвієнко і Мірзояна міцний любовний і творчий союз. Однак про артистку часом невтішно відгукуються - багато хто до цих пір не може пробачити їй, що вона забрала чоловіка в іншої.

Сама Тоня до цього ставиться філософськи: вона не заперечує, що заподіяла біль дружині Арсена, але своєї провини в тому, що вона закохалася і почуття виявилися взаємними, не бачить. Свою думку з цього приводу в недавньому інтерв'ю для Слави Дьоміна висловив і Мірзоян.

відео дня

Шоумен запитав у співака, чому його другу дружину після стількох років продовжують називати розлучницею. Арсен Мірзоян заступився за кохану - він переконаний, що хейтерам просто більше нема в чому її дорікнути.

"Люди завжди не пробачають успіх іншим людям. І за аргументи можуть брати все що завгодно. Але більше – те, що вони пам'ятають. У них більше немає якихось фактів. Тобто їм нема за що зачепитися. Ну давайте, підкопайтеся до Тоні?! Ну нема за що її дьорнуть. І це єдине", - заявляє артист.

Раніше українська співачка Камалія відверто розповіла про стосунки з ексчоловіком, британо-українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, після розлучення.

Також дружина українського співака, переможця проєктів Голос. Діти і Голос країни, Романа Сасанчина в сльозах відверто розповіла про проблеми в шлюбі з артистом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти