StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тоня Матвієнко зізналася, чому старша донька пішла від неї жити до батька

26 грудня 2023, 15:38
Уляна з мамою - близькі подруги, але така ідилія в їхніх стосунках була не завжди.
Тоня Матвієнко з дочками
Тоня Матвієнко розповіла, чому її донька Уляна вирішила жити з батьком / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Заслужена артистка України, співачка Тоня Матвієнко перший раз стала мамою в 17 років - у неї народилася дочка Уляна. З її батьком Тоня розлучилася не на мажорній ноті. Масла у вогонь підлила ситуація, коли дитину стали налаштовувати проти мами.

У 12 років Уляну мимоволі змусили обирати між батьками. В інтерв'ю для Люкс ФМ Матвієнко зізналася, що в 2011 році, коли вона прийшла на доленосне для неї шоу "Голос країни", старша донька пішла від неї.

"Був такий момент, коли ми з першим чоловіком розійшлися, і вона мені сказала, що поїде в ту сім'ю жити. Я саме потрапила на шоу "Голос країни", та сім'я вирішила, що в мене немає часу на Уляну, і сказали їй: "Давай ти у нас поживеш, поки мама буде співати". І переконали мою дитину. І тоді, щоб повернути старшу дочку, я стала для неї подругою. І все вдалося", - згадує артистка.

відео дня

Зараз Уляні 25. Вона доросла, самостійна особистість, яка стала для мами опорою і близькою подругою. Тоня Матвієнко горда міцністю стосунків, які їй, попри все, вдалося вибудувати зі старшою дитиною.

"Старшій уже 25, я не можу вже контролювати та щось там їй розповідати, як жити. Це вже моя подруга. У нас такі стосунки", - каже співачка.

Раніше Тоня Матвієнко відверто заговорила про першого чоловіка, батька Уляни. Артистка зізнається, що навіть через багато років вона тримає образу на колишнього коханого.

Також український співак Арсен Мірзоян прокоментував репутацію своєї другої дружини, співачки Тоні Матвієнко. Багато хто вважає, що вона забрала артиста з сім'ї, за що називають розлучницею.

Інші новини про Тоню Матвієнко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти