StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль назвала ім'я "найкращого чоловіка в світі"

11 квітня 2023, 14:44
Співачка Тіна Кароль зізналася в любові матері Дана Балана.
Тіна Кароль
Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль, яка багато гастролює відстоюючи культурний фронт України, виступила з концертом у Молдові.

Там прямо зі сцени, вона розхвалила свого колегу по проекту "Голос", виконавця Дана Балана. Парочці вже давно приписували роман, враховуючи ніжне ставлення чоловіка до витонченої Тіні Кароль.

Виявилося, що в залі була присутня мама молдавського співака і Тіна Кароль буквально обсипала компліментами виконавця. "Ну і красень, найкращий чоловік у світі після сина... Мама Люда, мама Дана Балана сьогодні в залі. Людмила, ви красива, надихаєте. Ви народили красеня - благородного, чесного! Браво!"- сказала Кароль.

Відзначимо, що під час зйомок музичного талант-шоу "Голос", глядачі не раз припускали роман українки Кароль з Даном Баланом. Артисти довгий час інтригували своїх шанувальників нібито романтичними стосунками, але далі гри на публіку справа не пішла. Парочка так і залишилася друзями.

Нагадаємо, раніше українська співачка Тіна Кароль, яка ще з 2014 року жодного разу не скомпрометувала себе виступами в Росії, позиціями "і вашим, і нашим", а також отриманням різноманітних російських пісень, зробила важливу заяву.

Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, співачка залишилася вірна собі і на концерті в США повідомила, що більше не виконуватиме пісні російською мовою. Відповідне відео з'явилося на сторінці її офіційного фан-клубу в Instagram.

Раніше також Кароль дуже емоційно відреагувала на смерть легендарного українського поета і автора тексту шедевра української естради "Два кольори" Дмитра Павличка. Виконавиця опублікувала відповідний пост в Instagram-stories.

"Це було честю співати цю пісню з вашого дозволу. Вічна пам'ять. Ця пісня об'єднує українців від першого акорду, і це наш гімн", — зазначила Кароль.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти