StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Таємні заручини: колишня дружина Бена Аффлека виходить заміж

24 липня 2023, 23:36
662
Дженніфер Гарнер вирішила не відставати від свого ексчоловіка, та готується створити нову сім'ю.
Дженніфер Гарнер
Дженніфер Гарнер виходить заміж за Джона Міллера / колаж: Главред, фото: instagram.com/jennifer.garner, imdb.com

Американська акторка Дженніфер Гарнер, яка офіційно розлучилася з Беном Аффлеком у 2018 році, готується до нового весілля. Вже 5 років вона перебуває в романтичних стосунках з бізнесменом Джоном Міллером, таємні заручини з яким відбулися ще кілька місяців тому.

Про це повідомив інсайдер виданню Life & Style. Пара тримає все в секреті, так як не хоче робити з весілля гучної події, як було у Бена Аффлека і Дженніфер Лопес.

"Їхні стосунки дуже міцні, але бути законними чоловіком і дружиною - це вишенька на торті. Це буде дуже стримано, дуже відповідно до простої, але елегантної естетики Джен. Їй просто хочеться церемонію на задньому дворі, з сім'єю і друзями", - зазначає джерело.

відео дня

До вівтаря Гарнер будуть вести троє її дітей від Аффлека - 17-річна Вайолет, 14-річна Серафіна та 11-річний Семюел. Сам Бен, який вже привітав колишню дружину з заручинами, теж запрошений на весілля разом з нинішньою дружиною та її дітьми від попередніх відносин.

Близьке оточення Дженніфер схвалює її вибір - Міллер здається ідеальним чоловіком для неї. "Джен дійсно навіть не уявляла, що цей день знову настане. Вона каже, що життя сповнене благословень і сюрпризів. Вона вже дуже давно не була така щаслива", - зазначає джерело.

Дженніфер Гарнер була одружена з актором Скоттом Фолі з 2000 по 2003. У 2005 році вона одружилася з Беном Аффлеком. Їх союз розпався 10 років по тому, але лише в 2018 році офіційно завершився. У тому ж році акторка зустріла Джона Міллера.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав дружину з Днем народження, тим самим проявивши романтичну сторону в тому, кого всі звикли вважати "залізним генералом".

Також український шоумен Остапчук розповів, як зійшовся з третьою дружиною. Катерина Полтавська у свою чергу зізналася, від яких комплексів її позбавив Володимир.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти