StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тетяна Лазарєва висловилася про зрадницю Мілявську: "Прикро для неї"

10 січня 2024, 21:47
Артистки були подругами, але розірвали стосунки через різницю в поглядах на війну в Україні.
Лоліта Мілявська, Тетяна Лазарєва
Тетяна Лазарєва розповіла про дружбу з Лолітою Мілявською / колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya, instagram.com/lazarevatut

Російська акторка і комедіантка Тетяна Лазарєва була визнана в країні-агресорі іноземним агентом за відкриту критику війни в Україні та кривавої політики кремля. Після 24 лютого вона не живе в рф і веде просвітницьку діяльність про військові злочини країни на болотах.

Все це сильно відрізняється від позиції Лоліти Мілявської - співачки-зрадниці, чиє дитинство і початок творчого шляху пройшли в Україні. Вона підтримує війну в Україні та охоче поширює пропагандистські наративи.

До війни Лазарєва і Мілявська були подругами. Про це акторка розповіла в інтерв'ю журналістці ТСН Марії Васильєвої у проєкті "Ремарки". З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну, їхнє спілкування припинилося через різницю в поглядах. "Подруга Лоліта Мілявська ... На початку війни ми з нею були на зв'язку, тому що її мама і донька були в Одесі. Тепер я навіть не знаю, чим це все закінчилося, тому що ти розходишся з цими людьми, ти припиняєш спілкуватися, тому що ти нічим не можеш допомогти. Якось Лоліта вийшла з цієї ситуації, якось вона, мабуть, вирішила свої питання", - каже Тетяна.

відео дня

При цьому комедіантка бачить деяку іронію в долі Лоліти, адже "скасування", втрата контрактів і популярності, яких так боялася співачка, все ж з нею сталися. Правда, на два роки пізніше і через участь в "голій" вечірці Івлєєвої. Мілявська, на думку Лазарєвої, могла не жертвувати совістю заради недоїдків з панського столу, і висловитися проти війни в Україні.

"Прикро для неї, що її ось так от скасували зараз. Можна це було зробити самостійно і раніше", - розмірковує акторка.

Раніше латвійська співачка Лайма Вайкуле зробила заяву про якість культури країни на болотах, від якої пропагандисти заверещали від образи.

Також "Хюррем з Величного століття", турецько-німецька акторка і модель Мер'єм Узерлі, зганьбилася пропагандистською вечіркою на День народження молодшої доньки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти