StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тарас Тополя з закривавленою головою показав фото з місця ДТП

6 грудня 2023, 00:35
Музикант таким чином підкреслив, яким іноді буває шлях сучасного українського волонтера.
група Антитіла, Тарас Тополя
Гурт Антитіла показав фотохроніку свого волонтерства / колаж: Главред, фото: instagram.com/antytila_official

5 грудня у всьому світі відзначався День волонтера. Український гурт Антитіла на чолі зі своїм лідером, співаком Тарасом Тополею, згадав свій волонтерський шлях, та показав те, що часто залишалося за кадром.

Так на сторінці гурту в Instagram музиканти залишили серію фото, а вірніше - фотохроніку свого волонтерського шляху, який для них почався ще в 2014 році.

"Волонтерство з 2014 року є невід‘ємною частиною як життя гурту Антитіла, так і нашої творчості.Сьогодні наша справа продовжується в діяльності нашого благодійного фонду і забезпеченням військового фронту життєво необхідними речима.Усі наші ресурси в тилу та на передовій спрямовані лише на одне – ворог має бути знищений", - пишуть Антитіла, і вітають всіх волонтерів з їх святом.

відео дня

Серед знімків з військовими і фото цінних вантажів, відправлених на фронт, були два знімки: на одному зображена перевернута машина, на іншому - Тарас Тополя затискає рану на голові, щоб зупинити кровотечу.

Таким чином гурт зазначає, що були на їхньому волонтерському шляху і аварії, і обстріли, і інші неприємні історії, але вони не скаржаться, адже вкрай важливо підтримувати героїв на фронті за будь-яких обставин.

група Антитіла, Тарас Тополя
Гурт Антитіла показав фотохроніку свого волонтерства / колаж: Главред, фото: instagram.com/antytila_official

Раніше український шоумен Андрій Джеджула накинувся на колишню дружину Юлію Леус, з якою ніяк не може вирішити питання про опіку над їх спільною донькою Адель.

Також популярний блогер Олександр Волошин зізнався, чи розлучився офіційно зі співачкою Анною Трінчер. Пара оголосила про розставання незабаром після святкування першої річниці весілля.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти