StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тарас Цимбалюк заінтригував живими фото з самотньою Златою Огневич

25 липня 2023, 14:15
3602
Через репетиції вистави, в якій вони разом беруть участь, Цимбалюк і Огневич багато часу проводять разом.
Тарас Цимбалюк заінтригував живими фото з самотньою Златою Огневич
Тарас Цимбалюк і Злата Огневич пообіймалися на репетиції / коллаж: Главред, фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk, instagram.com/zlata.ognevich

Український актор театру та кіно Тарас Цимбалюк опублікував кадри зі Златою Огневич, які інша артистка показувати б не стала. Однак співачка, яка в ладах зі своєю зовнішністю і внутрішнім світом, не заперечувала появі її фото без макіяжу на сторінці Цимбалюка в Instagram.

Разом вони репетирували виставу під назвою "Основний інстинкт", в якій Огневич братиме участь. Після невимушених знімків, на яких артисти мило посміхаються один одному і обіймаються, шанувальники стали припускати, що між ними може бути щось більше, ніж професійні відносини.

Цимбалюк і Огневич ці коментарі ігнорують. Зараз вони вважають за краще старанно працювати над майбутнім спектаклем

відео дня

До слова, Тарас Цимбалюк зараз, на відміну від Злати Огневич, перебуває у стосунках. У грудні 2022 року він розповів, що зустрічається з українською бізнесвумен Світланою Готочкіною. Закохані часто миготять один в одного в соціальних мережах.

Раніше Слава Камінська показала фанатам свого коханого-іноземця, каблучкою на безіменному пальці від якого вона похвалилася ще на початку травня. Втім, те, як розвиваються їхні стосунки, співачка тримає в секреті.

Також актор, ведучий та військовий Даніель Салем розкрив подробиці особистого життя. Зовсім недавно він повідомив про розрив зі своєю дружиною після 17 років разом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти