StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даніель Салем розкрив подробиці особистого життя після новин про розлучення

24 липня 2023, 20:28
Те, як він піклується про свою нову "обраницю", Салем показав під романтичну музику.
Даніель Салем
Даніель Салем показав нову подругу на передовій / колаж: Главред, фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

В кінці червня український актор, ведучий і військовий Даніель Салем здивував шанувальників заявою про те, що його 17-річні стосунки з дружиною Марією закінчені. Проблеми почали виникати ще до повномасштабної війни, але тепер все і зовсім зійшло нанівець.

Тепер Салем самотній, що не заважає йому жартувати з цього приводу. Так недавнім відео, яке з'явилося а його сторінці в Instagram, він натякнув, що його єдиними "коханками" зараз є військова служба і автомат.

Останньому він дав ім'я Діана, і на відео під пісню Джорджа Майкла Careless Whisper показує, як розбирає і цілує свою бойову "подругу".

"Все що вам потрібно знати про мої стосунки. Це Діана", - підписав ролик Салем.

У коментарях воїну та його зброї бажають бойових перемог в надії, що Діана завжди зможе захистити Салема: "Дай боже тобі та твоїй Діані перемоги!", "Хай тебе і твою красуню береже Бог", "Нехай твоя Діана ніколи не підводить! Завжди працює відмінно", "Хай Діана принесе тільки перемоги".

Дивіться відео, на якому Даніель Салем розбирає свою зброю:

Раніше в ЗМІ з'явилися чутки про те, що шлюб Меган Маркл і принца Гаррі "зазнає краху" - подружжя нібито роз'їхалося і живе окремо щоб визначити, що заважає їхньому спільному щастю.

Також Марічка Падалко оголосила про новий сімейний статус - ведуча 1+1 похвалилася успіхами чоловіка, журналіста Єгора Соболєва, на фронті, які їй подарували нове "звання".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти