Путін помиляється, якщо думає зломити волю Захисників України вбивствами мирних жителів - президент Польщі

8 березня 2022, 09:08
Президент Польщі також особливо зазначив, що спілкувався з президентом України Володимиром Зеленським щодо ситуації в країні і оборони від атак окупантів.
Анджей Дуда
Анджей Дуда / Reuters

Польський президент Анджей Дуда висловив упевненість, що російський нелюдський спосіб ведення військових дій проти України з обстрілами будинків і вбивствами мирних жителів не принесе президенту РФ Володимиру Путіну бажаного результату і не зломить опір українців. Про це йдеться на офіційній сторінці в сервісі мікроблогів Twitter керівника польської держави.

"Якщо ВВП (Володимир Путін, - Главред) думає, що, зносячи будинки і вбиваючи мирних жителів, російська армія зломить волю і дух захисників України, вони глибоко помиляються як сказав мені Володимир Зеленський, кожен зруйнований будинок і кожна наступна жертва, убита російською ракетою, підвищує стійкість захисників і волю до перемоги", ‒ йдеться в тексті повідомлення.

читайте такожПольща відмовилася передавати Україні винищувачі

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що влада Польщі поки що не прийняла жодних рішень про передачу Україні винищувачів. Про це заявив представник польського уряду Петро Мюллер на прес-конференції у Варшаві.

За його словами, на даний момент триває дискусія щодо сфер дій НАТО.

"Про передачу літаків я можу лише повторити, що на даний момент ніяких рішень в цьому питанні не прийнято. Зараз йде дискусія щодо сфер дій Північноатлантичного альянсу, але ця дискусія ще триває, ніяких рішень в цьому питанні не прийнято", - підкреслив Мюллер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти