StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Син, народжений серцем": Мірошнченко вперше показала прийомного сина

18 червня 2023, 18:27
Тимур та Інна Мірошниченко продовжують обережно знайомити шанувальників з дитиною, яку так довго шукали їхні серця.
Інна Мірошниченко з чоловіком і дітьми
Інна Мірошниченко показала прийомного сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Тимур та Інна Мірошниченко, українська сім'я ведучих, вже більше півроку ділиться з шанувальниками інформацією про успіхи і пригоди на їх шляху до усиновлення. Зовсім недавно вони отримали заповітне "так", і, поки чекають оформлення документів, вільний час проводять з майбутнім сином в Житомирі.

На своїй сторінці в Instagram Інна вже публікує перші фото з малюком. На одному зі знімків він міцно тримає свою прийомну маму за руку.

"Це дуже важко пояснити. Але ми вже любимо його так само сильно, як Мію і Марко. Бо він син, народжений серцем. Коли хочеш плакати від щастя і надолужувати кожну хвилину розлуки. Коли чуєш діагнози, яким здається немає кінця і краю, а думаєш лише: "Ми все подолаємо! Разом!". І на той момент ми ще не бачились жодного разу. А зараз… Бути нарізно дуже важко. Тому їздити через день в іншу область вже не здається складним завданням", - ділиться емоціями Мірошниченко.

відео дня

Також вона розповіла, що хлопчикові ще немає і двох років. Він дуже любить ходити з батьками за ручку, і цього йому дуже не вистачає. Перші впевнені кроки він зробив з Інною і Тимуром, які можуть ходити з ним годинами. Малюк гуляє босоніж, тому що він дуже маленький, і взуття потрібного розміру для таких діток не шиють.

"Ще тиждень тому він падав через сходинку висотою 5 сантиметрів. А сьогодні я зняла для Тимура відео, як він долає сходинки на другий поверх, підтягуючись за поручень! Сам!" - ділиться першими успіхами прийомного сина Інна.

Інна Мірошниченко з чоловіком і дітьми
Інна Мірошниченко показала прийомного сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти