StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"В кінці я не витримала": Мірошниченко розповіла про зустріч з прийомним сином

14 червня 2023, 15:16
4474
Дружина Тимура Мірошниченка не змогла стримати сльози і емоції, коли відвідувала малюка в дитбудинку.
Тимур та Інна Мірошниченко з дітьми
Інна Мірошниченко розповіла, як плакала після візиту в дитбудинок / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Більше півроку сім'я ведучих Тимура та Інни Мірошниченко працювали над тим, щоб усиновити дитину. На їхньому шляху до мрії їм зустрілося чимало перешкод, проте днями вони отримали позитивну відповідь - скоро в їхній родині з'явиться ще один син.

Поки Тимур та Інна готують документи і чекають рішення суду, весь свій вільний час вони проводять в одному з дитячих будинків Житомира, де зараз живе хлопчик. Батьки налагоджують контакт з дитиною, але Інна зізнається - емоційно це дуже складно.

В одне з таких відвідувань, вона порушила всі правила, не стримала емоції і стала приділяти увагу всім дітям в групі сина, обіймала і хвалила їх. Після цього, зізнається Мірошниченко, довго плакала в машині. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Провели весь день в дитячому будинку з сином... В кінці я не витримала, і почала обіймати всіх дітей в його групі. З усіма розмовляти, казати, які вони красуні і красунчики... А потім сіла в машину і розревілася. Їм не потрібен одяг, солодощі. Все це і так є. Тут прекрасний дитбудинок. Їм потрібна любов, увага, обійми. Потрібне людське тепло... Я знаю, що так робити не можна... Але я в той момент дарувала всім абсолютно щиру любов", - пише Інна Мірошниченко.

Вона та її чоловік, популярний український ведучий Тимур Мірошниченко, під час повномасштабної війни прийняли рішення усиновити дитину. Тепер у їх біологічних сина Марко і доньки Мії з'явиться брат.

Інна Мірошниченко
Інна Мірошниченко розповіла, як плакала після візиту в дитбудинок / instagram.com/_inna_mi_

Раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти