StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син Андрія Шевченка здивував заявою про Україну

6 березня 2024, 15:05
17-річний Крістіан отримав дебютний виклик до юнацької збірної України (U-19).
Крістіан Шевченко
Крістіан Шевченко / Колаж Главред, фото instagram.com/kristianms7, instagram.com/andriyshevchenko

Син легендарного українського футболіста, а тепер і президента Української асоціації футболу Андрія Шевченка Крістіан, зробив несподівану заяву.

17-річний Крістіан отримав дебютний виклик до юнацької збірної України (U-19).

Як стало відомо, Шевченко-молодший днями отримав українське громадянство, що дає йому можливість виступати за збірні України.

відео дня

Одразу після отримання громадянства, головний тренер юнацької збірної України (U-19) Дмитро Михайленко визначив склад команди на матчі еліт-раунду відбору на Євро-2024. До списку з 20 гравців потрапив і Крістіан Шевченко, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Крістіана Шевченка викликано до збірної України

Що заявив Крістіан Шевченко про збірну України

Сам Крістіан уже прокоментував свій дебютний виклик збірній України U-19.

"Звичайно, бути викликаним до збірної України - це завжди честь. Я з нетерпінням чекаю майбутніх можливостей і чекаю шансу зустрітися зі своїми партнерами та тренерами. Зроблю все можливе, щоб допомогти команді в майбутніх матчах і принести радість нашій країні. Слава Україні", - заявив Шевченко-молодший у коментарі Tribuna.com.

Хто такий Крістіан Шевченко

Крістіан Шевченко - другий із чотирьох синів Андрія Шевченка та американської моделі Крістен Пазік. У подружжя також є 20-річний Джордан, 12-річний Олександр і Райдер-Габріель, якому 10 років.

Крістіан Шевченко народився в Лондоні 2006 року. Свою футбольну кар'єру він почав в академії "Челсі". Влітку 2023 року підписав контракт з англійським "Вотфордом", де зараз виступає за команду U-18 на позиції центрального нападника.

Молодіжний Євро-2024

За підсумками жеребкування еліт-раунду збірна України потрапила до групи 7, де зіграють із командами Швейцарії, Північної Македонії та Латвії. Господарем міні-турніру буде Північна Македонія, поєдинки квартету відбудуться 20-26 березня в Скоп'є.

Переможці груп еліт-раунду приєднаються до господаря, Північної Ірландії, у фінальній стадії, яка відбудеться 15-28 липня 2024 року і стане відбором від УЄФА до ЧС-2025 (U-20).

Як раніше повідомляли, Крістіан Шевченко всього за пару місяців став громадянином України. На початку лютого стало відомо, що Крістіан подав необхідні документи на отримання українського громадянства.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти