StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Світлана Лобода випустила другу україномовну пісню за свою кар'єру співачки

13 серпня 2021, 12:16
Вперше за роки Світлана Лобода випустила україномовну пісню.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / instagram.com/lobodaofficial

Напередодні виступу в скандальному клубі Ібіца в Одесі, Світлана Лобода запрем'єрила пісню українською мовою, яких вона не випускала вже дуже давно.

Артистка представила свіжий трек під назвою Indie Rock (Vogue), який вийшов відразу на декількох мовах — українською та російською. Це друга за рахунком українська пісня в репертуарі виконавиці.

Спочатку вона хотіла назвати пісню Просто Vogue, але потім передумала. Дивно, що цього разу Лобода не випустила відразу кліп - поки що він в процесі зйомок.читайте такожСкандальна Лобода повернулася до Києва і влаштувала тур українськими радіостанціями

"Сьогоднішня прем'єра для мене - особлива. У ній все трохи вперше. Вперше я випускаю реліз відразу двома мовами-російською та українською. Вперше Ви допомагаєте з вибором назви-і я вирішила об'єднати їх разом. Вперше я так довірилася режисерові Інді Хаїт, з яким працювала вперше і він оголив мене до самої суті", - прокоментувала прем'єру Лобода.

Як раніше повідомляв Главред, Світлана Лобода випускає кліп Vogue з інді Хаїт - кліпмейкером Тіни Кароль, який зробив для співачки альбом Красиво.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти