"Світить 5 років в'язниці": український ведучий потрапив у незаконну аферу в Африці

24 лютого 2021, 17:25
Телеведучі тревел-проекту "У кого більше?"часто відчувають на собі всі екстремальні принади нової країни. Макс Узол в Занзібарі вплутався в підозрілу аферу.
Максим Узол
Максим Узол / прес-служба Новий канал

Під час подорожі на Занзібар Максу Узолу його кохана дружина влаштувала "кримінальний" сюрприз. За правилами шоу "У кого більше?" ведучі підшукують один одному роботу на останній день в країні, і Ольга Манько відправила Максима збирати гвоздику у відому на весь Занзібар "Гай гвоздики".

Як розповів Максим Узол в коментарі для Главреда, виявилося, що його третя робота на проекті Нового каналу виявилася незаконною, і тягнула на ув'язнення. А дізнався про це ведучий "У кого більше?" запізно.

"На вулиці була сильна злива, але це не зупинило мене. До того ж, дощ на Занзібарі - блаженство. Там нереально жарко, тіло швидко обгорає на сонці, - каже ведучий. - Довго я блукав по занзібарських заростях, але знайшов команду, з якою мав працювати. За гвоздикою потрібно було лізти на дерево. Збирають її хлопці в саморобні плетені кошики. Насправді, робота не дуже складна і навіть приємна. Єдине, що я не дуже зрозумів, чому цим займаються в дощ".читайте такожУкраїнських телеведучих забрали в "кутузку" по прильоті до Риму

відео дня
Макс Узол
Макс Узол / прес-служба Новий канал

Макс не розумів, але йому швидко пояснили, що все заради конспірації.

"Цю роботу називають специфічною і працюють в таких дивних умовах тому, що це незаконно, - говорить ведучий. - Хлопці збирають урожай тихо і швидко, в дощ, тому що так їх можуть застати рейнджери. А ця "Роща гвоздики" - заповідник. За такі дії на Занзібарі світить арешт і п'ять років в'язниці. Я був шокований. Але опанував себе і прийняв правильне рішення - просто втік звідти".

Макс Узол
Макс Узол / прес-служба Новий канал

Всі випуски шоу "У кого більше?" можна подивитися на сайті або на YouTube Нового каналу.

У новому випуску Аліна Мисечко і Валентин Чернявський поїдуть до Індії. Новий випуск шоу "У кого більше?" виходить 27 лютого о 12:00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти