StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тишкевич, яка страждає від хронічного болю, зважилася на екстремальне лікування

30 серпня 2022, 10:56
Акторка зневірилася отримати хоч якусь допомогу і чіпляється за будь-яку соломинку.
Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич розповіла про нове експериментальне лікування / instagram.com/mrsketrin

Українська акторка Катерина Тишкевич, відома завдяки головним ролям в серіалах Безсмертник і Ніщо не трапляється двічі, знаходиться в марних спробах вилікувати або хоча б діагностувати хворобу, яка приносить їй нестерпні головні болі останні 8 років.

Звичайні знеболюючі препарати давно перестали допомагати їй, симптоми полегшують лише високотоксичні ліки, які не можна приймати довгий час через серйозні побічні ефекти.

Тишкевич розраховувала на консультацію в одній з європейських клінік, однак, судячи з останніх новин на сторінці актриси в Instagram, вона знайшла допомогу в київському медичному центрі.

відео дня

Вона виклала знімок з новим лікарем, який запропонував їй альтернативне лікування, яке вона назвала експериментальним. Актриса оптимістично налаштована.

"Нове експериментальне лікування розпочато. Лікар з такими очима не може мене не вилікувати! Вірю!" - підписала знімок Тишкевич.

Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич розповіла про нове експериментальне лікування / instagram.com/mrsketrin

Раніше відома українська поп-співачка Настя Каменських розповіла, чому у її чоловіка і партнера по творчості Олексія Потапенка (Потапа) паралізувало пів-обличчя.

Український актор і ведучий Даніель Салем, який зараз захищає Україну від ра**истських окупантів у складі спецпідрозділу авіарозвідки, розповів, скільки разів потрапляв під обстріли.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти