StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стан стрімко погіршується: Брюсу Віллісу поставили остаточний діагноз

17 лютого 2023, 09:16
Брюсу Віллісу поставили остаточний діагноз і він, на жаль, не лікується.
Брюс Вілліс, Таллула Вілліс
Брюс Вілліс, Таллула Вілліс / instagram.com/buuski

Колишня дружина голлівудського актора Брюса Вілліса Демі Мур, якому нещодавно був поставлений діагнозу "афазія", поділилася оновленими даними про стан актора.

На своїй сторінці в Instagram, актриса написала, що з тих пір, як навесні 2022 року вони оголосили діагноз актора, його стан прогресував.

"І тепер у нас є більш конкретний діагноз: лобно-скронева деменція (відома як FTD). На жаль, проблеми зі спілкуванням — лише один із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча це боляче, нарешті отримати чіткий діагноз - це полегшення", - написала вона.

відео дня

FTD - це жорстока хвороба, про яку багато хто з нас ніколи не чули і яка може вразити будь-кого. У людей молодше 60 років FTD є найпоширенішою формою деменції, і оскільки діагноз може зайняти роки, FTD, ймовірно, набагато частіше, ніж відомо.

"Сьогодні не існує способів лікування цієї хвороби, і ми сподіваємося, що ця реальність може змінитися в найближчі роки. У міру прогресування стану Брюса ми сподіваємося, що увага засобів масової інформації буде зосереджена на тому, щоб пролити світло на цю хворобу, яка вимагає набагато більшої обізнаності і досліджень", - поділилася актриса.

Нагадавши, раніше середня дочка голлівудського актора поділилася фото, на яких видно, як зараз виглядає Вілліс.

На фотографіях, які дівчина назвала "Уроки високої драми" Таллула і Брюс позують, обнявшись. Тато і дочка щиро посміхаються і корчать смішні пики.

У коментарях дочка Вілліса дякують за те, що вона тримає шанувальників таланту її батька в курсі його життя, адже за ним вже дуже сумують, як за актором і публічною особистістю.

Зазначимо, що березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте невиліковна хвороба (афазія) не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Емма Хемінг, нинішня дружина Вілліса, бореться з його хворобою разом з ним. Час від часу вона ділиться спогадами про колишнього Брюса. Наприклад, раніше вона показала еротичну фотосесію з актором.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти