StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Все той же Міцний горішок": середня донька Брюса Вілліса показала чесне фото актора

15 січня 2023, 18:19
Вілліс близький з усіма своїми дочками - жінки його сім'ї просто шаленіють від актора.
Брюс Вілліс, Таллула Вілліс
Брюс та Таллула Вілліс / instagram.com/buuski

Фізичний і психічний стан американського актора Брюса Вілліса став гарячою темою для обговорення в пресі після того, як його родина від імені самого Міцного горішка оголосила про завершення кінокар'єри.

Брюс Вілліс страждає від постійного порушення роботи мозку під назвою афазія. Папараці активно цитують джерела з близького оточення актора, які, як один, наполягають - стан Вілліса погіршується.

Однак сім'я Брюса захищає його, як може. У соціальних мережах дітей (у нього 5 доньок) і дружин (колишньої - Демі Мур, і нинішньої - Емми Хемінг) час від часу з'являються кадри, які доводять - Вілліс живе своє найкраще життя. Так, його середня донька (молодша в шлюбі з Мур) Таллула Белль Вілліс показала на своїй сторінці в Instagram, як актор виглядає зараз.

відео дня

На фотографіях, які дівчина назвала "Уроки високої драми" Таллула і Брюс позують, обнявшись. Тато і донька щиро посміхаються і корчать смішні пики.

У коментарях доньці Вілліса дякують за те, що вона тримає шанувальників таланту її батька в курсі його життя, адже за ним вже дуже сумують, як за актором і публічною особистістю.

Брюс Вілліс, Таллула Вілліс
Брюс Вілліс проводить час в компанії доньки Таллули / instagram.com/buuski

Нагадаємо, у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте невиліковна хвороба (афазія) не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Емма Хемінг, нинішня дружина Вілліса, бореться з його хворобою разом з ним. Час від часу вона ділиться спогадами про колишнього Брюса. Наприклад, раніше вона показала еротичну фотосесію з актором.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти