StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сопілкар з Kalush Orchestra висловився про перемогу alyona alyona та Jerry Heil

29 лютого 2024, 01:30
Тимофій Музичук висловив свою думку про те, чи зможуть артистки підкорити Євробачення-2024.
alyona alyona, Jerry Heil, Тимофій Музичук
Тимофій Музичук про alyona alyona і Jerry Heil - що думає про пісню та шанси на перемогу в Євробаченні-2024 / колаж: Главред, фото: instagram.com/sopilkar, instagram.com/alyona.alyona.official

Дует alyona alyona і Jerry Heil після перемоги в Нацвідборі на Євробачення-2024 сколихнув хвилю дискусій серед єврофанів і артистів. Одні визнають за співачками безумовне лідерство, інші - нещадно їх критикують.

Свою думку про alyona alyona і Jerry Heil, їх конкурсну програму та шанси на перемогу висловив той, хто не просто брав участь в Євробаченні, а й отримав заповітний кришталевий мікрофон в 2022-ому - сопілкар з гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук.

В інтерв'ю для 24 Каналу музикант зізнався, що стежив за Нацвідбором цього року. У трійку його фаворитів увійшли YAGODY, YAKTAK та дует alyona alyona і Jerry Heil. Музичук зазначає, що практично не сумнівався в перемозі останніх. "Я був упевнений на 80%, що alyona alyona з Jerry Heil переможуть. Якесь таке було внутрішнє відчуття", - розповів сопілкар. Він також підкреслив, що вважає конкурсний трек співачок дуже потужним.

відео дня

Що ж стосується шансів alyona alyona і Jerry Heil на перемогу, то тут Музичук дотримується такої думки: в будь-якому випадку вони гідно представлять Україну на Євробаченні, проте перемога багато в чому буде залежати від складно прогнозованого виступу наживо на конкурсі. "Я думаю, вони представлять Україну дуже круто і виступлять сильно. Я, звісно, бажаю їм удачі, терпіння та наснаги, оскільки на Євробаченні потрібно дуже багато працювати та їхати туди тільки за перемогою", - говорить артист.

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройде 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", якій пророкують перемогу на міжнародному конкурсі.

Також зірку-сурдоперекладачку Нацвідбору-2024 Катерину Заботкіну, яка так сподобалася глядачам, розкритикували за непрофесіоналізм. На думку Українського товариства глухих, її переклад був занадто вільним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти