StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соловйов заступився за Петросяна, по якому "пройшовся" Галкін

30 березня 2023, 14:11
Пропагандист Соловйов завжди прослуховує всі нові жарти Максима Галкіна. Ось вона яка, любов до таланту.
Соловей
Соловйов / скріншот з відео

Російський топовий пропагандист Володимир Соловйов, який нещодавно розлютився після жарту гумориста Максима Галкіна у дусі чорного гумору, що був присвяченмй голові іншої російської пропагандистки - Ольги Скабєєвої, знову відреагував на того ж гумориста.

Старого Соловйова зачепили слова Максима Галкіна щодо іншого нафталінового пропагандиста-гумориста Євгена Петросяна. Напередодні Галкін пожартував, що якщо у Петросяна відібрати пенсію, то він за інерцією ще 200 років відпочиватиме в Дубаї.

Соловйов, який незважаючи на свою стрімку "політичну" медіа-кар'єру, все ж встигає прослухати всі жарти Галкіна, відреагував і на глузування артиста щодо інших старих артистів російської естради типу Доліної, Лепса і Газманова.

За інформацією пропагандистського видання "Народні новини", Соловйов заступився за, в прямому сенсі слова, стару гвардію країни-агресора і нагадав, що гуморист "одружений на співачці, яка старша за нього майже на 30 років".

"Галкін, який висміює вік артистів, ввічливо кажучи, молодше, ніж його дружина - і йому в голову нічого не приходить!"- обурився ведучий в ефірі свого циркового шоу.

Відзначимо, що Алла Пугачова у квітні відсвяткує день народження. Артистці виповниться 74 роки.

Нагадаємо, раніше Соловйов вибухнув лютою лайкою на адресу Галкіна, який відомий своєю проукраїнською позицією. І почав стверджувати - мовляв, коміка потрібно терміново судити і відібрати все його майно, яке залишилося в Росії.

"Я завжди знав, що є люди ,а є [личинки вошей – грубо]. Я вважаю абсолютною [личинкою воші – грубо Макса Галкіна. Є вирази, за які потрібно бити морду. Я вважаю, що потрібно порушити кримінальну справу проти цього [негідника– грубо] і, потрібно його переслідувати, де б він не був. [ ... ] Голова Скабеевой тобі, [негідник – грубо], значить. У мене питання до генерала армії, керівника слідчого комітету. Я вважаю, що склад кримінального правопорушення на лице. Викликати потрібно людину, судити і конфіскувати заодно все його майно", – кричав і плювався піною Соловйов в ефірі.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін під час одного зі своїх концертів зізнався глядачам, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти