StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Галкін несподівано "вибачився" перед Скабєєвою, але зганьбив російських артистів у США

23 березня 2023, 23:17
Максим Галкін продовжує свій тур в США і видав нову порцію жартів про російських артистів.
Галкін
Максим Галкін / УНІАН

Росіяни в жаху вже кілька днів від жартів Максима Галкіна, якого визнали в РФ іноагентом. Чоловік Алли Пугачової зараз знаходиться в турі по США.

У Майямі Галкін не вибирає слів і жартує про російських зірок-путіністів, які підтримали війну в Україні і агресію Путіна.

Після скандальної заяви про Скабєєву, артист звернув увагу на інших російських артистів. Зокрема, на молодого музиканта SHAMAN і його пісню "Встанемо".

"Молоді артисти наступають на п'яти. Я так і уявив, як SHAMAN бігає і кричить: "Встанемо". Ззаду прилаштувалися Гагаріна, Лазарєв, у всіх обличчя перекошені", - пожартував Галкін.

Також Галкін розповів про свій сон, а дія відбувається немов у знаменитому кліпі Thriller Майкла Джексона.

Галкін йде по кладовищу, навколо туман, могили занедбані, атмосфера жаху.

"І раптом хтось кричить: "Встанемо!" Руки лізуть до мене, я дивлюся, Доліна (Лариса Доліна - ред) вже між надгробками повзе — страшно так. Я до церкви ломанувся. Перед вівтарем на коліна бухаюся, бачу батюшку, він служить, але спиною до мене. Впав, кажу: "Прости мене, Господи, що я їх всіх ображав, всіх висміював — Симоньян, Скабєєву". І за рясу його смикаю, а він раптом розвертається: "Бог простить, а я не пробачу. Гойда!". І це Охлобистін", - розсмішив Галкін зал в Майямі.

Публіка в США із захопленням приймає Максима Галкіна, аплодуючи кожному жарту. А ось в Росії його витівки приводять громадськість в шок.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти