StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Солістка Little Big зізналася, повела вона Іллю Прусікіна з родини, чи ні

31 травня 2021, 16:57оновлено 31 травня 2021, 21:46
Соня Таюрська розповіла, як почався її роман з Іллею Прусікіним.
Соня Таюрская
Соня Таюрская / instagram.com/sonyatayurskaya/

Російська співачка Соня Таюрська розповіла, як порвала з хлопцем - Володимиром Шутовим, і коли почалися їхні офіційні стосунки з Іллею Прусікіним.

В інтевр'ю Ксенії Собчак Таюрська зізналася, що це Ілля Прусікін відбив її у хлопця, і вона ще навіть не була впевнена, що закохана у нього, коли рвала з Шутовим.

За її словами, спочатку дівчина розлучилася зі своїм обранцем, а потім Ілля розлучався з дружиною. Артистка зазначила, що планувала деякий час не починати нові романи, а насолоджуватися свободою.

При цьому, про розлучення стало відомо тільки в 2020 році, хоча за словами Соні, Ілля подав на розлучення за рік до цього.

"Так. Ми приховували, і навіть якщо б ми не приховували, все було б те ж саме, абсолютно, як зараз. Ілліч розлучився зі своєю дружиною в 2019 році, наші відносини почалися в 2020-му, але все одно я для всіх розлучниця. А те, що у мене були відносини 7 років, я як би, вибачте, не якась жінка, яка сиділа і думала: "треба повести мужика". У мене були серйозні стосунки, я планувала заводити дітей і це абсолютна правда. Про це ніхто не говорить. Всі говорять про мене, мовляв, я повела мужика. Я не повела. Ще б рік тому ніхто б не повірив, що ми будемо разом. Це дійсно дивно. Ми самі дуже довго цьому чинили опір, тому що для нас це незвично. Але це факт. Але все було чесно", - заявила Софія.читайте також"Лепардиця": Mamarika в пов'язці на стегнах сексуально позувала вагітною

Нагадавши, Ілля Прусікін та Ірина Смєлая повідомили про розлучення у серпні 2020 року.

Прусікін і Смєлая одружилися в 2016 році. Через рік у них народився син Добриня. За словами зірок, шлюб розпався через постійні відлучення чоловіка на гастролі.

За словами колишньої пари вони виховують сина Добриню разом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти