StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Збиралася приїхати в Москву, але загинула в Харкові: популярна в РФ співачка повідомила про смерть близької родички

9 вересня 2023, 20:58
2582
Росіяни вбивають навіть своїх фанатиків і зрадників України.
1694282222-7272.jpg
Тетяна Анциферова повідомила про смерть родички / Колаж Главред, фото МК.ги

Популярна в радянські роки співачка Тетяна Анциферова поділилася трагічними для неї новинами.

В інтерв'ю пропагандистському виданню МК.ги, співачка повідомила, що в Харкові, швидше за все через обстріл терористичної Росії, загинула її падчерка.

"Так, моя падчерка загинула в Харкові. Їй на початку вересня було б шістдесят років. Вона - сестра мого сина, дочка мого чоловіка, якого вже немає в живих. Луїза збиралася до мене приїхати в Москву, щоб зі мною жити. І ось вона загинула. Це сталося 10 лютого", - повідомила жінка не розкриваючи подробиці смерті жінки.

відео дня

Виконавиця також повідомила, що вона не потрапила на похорон улюбленої родички. "Природно, ніхто нікуди не їздив і нікого не ховав. Мені дуже важко і дуже складно — говорити на цю тему. Це особистий біль і особисті страждання. Додаткове і дуже велике навантаження і на здоров'я, і на все. В Україні мої найближчі родичі живуть. Там всі мої предки поховані. Для мене ця тема дуже болюча", — каже вона.

Тим часом, відомо, що в лютому 2023 року Росія дуже активно обстрілювала ракетами Харків і Харківську область, так що цілком можливо, що жінка стала жертвою самих же росіян.

Нагадаємо, раніше російська пропагандистка Маргарита Симоньянзлякалася за своє життя після голосування в Telegram-каналі УНІАН.

Фанатка путінського режиму і війни проти України вважає, що вона, і ще один кремлівський зливний бачок Володимир Соловйов стануть наступними після Дугіної, Татарського і Прилєпіна.

Також ми розповідали, що в країні-агресорі, місцевий топовий пропагандист Володимир Соловйов вельми розлютився після жарту гумориста Максима Галкіна, яка була присвячена голові іншої російської пропагандистки-Ольги Скабєєвої.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти