StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ще походимо голими по квартирі": Дурнєв розповів, як ужитися з родичами під одним дахом

1 червня 2022, 14:39оновлено 14 листопада 2023, 13:24
Дурнєв розповів, як ужитися з родичами.
Олексій Дурнєв
Олексій Дурнєв дав пораду українцям / відкриті джерела

Блогер і телеведучий Олексій Дурнєв каже, що через війну багато хто зараз живе з родичами, від яких втекли ще в 16 років.

І, на його думку, це непросте випробування для психіки.

"Коли ти звик жити один, ходити голим по квартирі і слухати на сніданок, а зараз у тебе в будинку табір – це непросто. З тобою мама, її сусідка, син сусідки, Дід, два кота, племінник тітки Галі, папуга і три горщика фіалок. Так, ви любите всю цю галасливу зграйку. Ви розумієте, що війна. Підтримувати. Але різка зміна життя болісно. Починаються скандали", - описує те, що відбувається він.

відео дня

читайте також"Ми ж банда?": Дурнєв закликав не сваритися і похвалив неймовірне єднання українців

Тому Дурнєв рекомендує не звинувачувати себе в тому, що відбувається. "Вам важко. Але, будь ласка, не забувайте, що вся ця тусовка від вас теж не в захваті. Вони не хотіли переїжджати в незнайоме місто і жити в квартирі з цим проклятим сенсорним змішувачем. Їм теж дуже складно. Тому наступного разу, коли ви захочете вийти у вікно, підвіконня якого окупували фіалки, повторюйте про себе: "ми впораємося. Ми разом. Ми ще походимо по квартирі. По різних квартирах".

Дурнєв додає: "обійміть своїх близьких і скажіть їм на вушко: "такий дорогий сир я купую для тебе, ж..а карамельна. Зрозуміла?".

Нагадаємо, раніше блогер і телеведучий Олексій Дурнєв розповів, як сильно він захоплюється тим, що всі українці об'єдналися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти