StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандальна Наташа Корольова присоромила постарілу Долину і влипла в скандал

6 листопада 2022, 23:41
Наташа Корольова вивалила все, що думає про Ларису Доліну.
Королева, Долина
Королева і Долина / скріншот, дні.РП

49-річна Наташа Корольова, яка підтримала війну в рідній Україні, осоромилася новим висловлюванням. Співачка, яка народилася і жила в Україні тепер люб'язно знаходиться в країні, яка вбиває її співвітчизників.

Королева вирішила довго не буде мовчати і висловилася на адресу постарілої Лариси Доліної, яка також виступила на підтримку диктатора Путіна.

Наташа Корольова раптом заявила, що заздрить Ларисі Доліній. Брюнетка боїться перед джазової королевою, але відбувається це аж ніяк не через вокальні дані.

Співачка поскаржилася, що вона витратила місяці для того, щоб прийти у форму. Сиділа на дієтах, віддала сотні тисяч лікарям - робила все заради фігури мрії. Але результату все одно не побачила. А ось у 67-річною Долиної вийшло домогтися бажаного і схуднути на 20 кілограмів.

Корольова продовжує давати концерти в Росії і зіткнулася з долиною в коридорі, на людях зірки навіть обнялися, але як тільки блондинка зникла за поворотом, співачка вивалила все, що думає про неї.

"Ось вона, богиня вийшла! Подивитися. Ну коли є такі приклади перед очима, як тут розслабишся? Я зовсім не ідеальна. У мене маса недоліків. Але я дозволяю собі розслабитися, але потім збираюся: "Наташа — ганчірка", — і все", - розповіла Корольова журналістам.

Раніше російський музичний продюсер-путініст Пригожин, який дружить з кремлівською верхівкою, завив від жалю, що його зять потрапив під "часткову мобілізацію", коли його дочка нещодавно народила первістка.

Ще один путінський вішалка Тіматі вибухнув промовою про те, що готовий "віддати борг батьківщині" і не боїться "могілізаціі". Однак сміливо так міркував Тимур Юнусов лише через свою непридатність.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти