StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не такий вже й патріот: продюсер-путініст розпустив нюні через "могілізацію" зятя

26 вересня 2022, 12:38
Йосип Пригожин чомусь засмутився, що його родині випаде "велика честь" віддати свого чоловіка на фронт.
Йосип Пригожин, Дмитро Пєсков
Йосип Пригожин обурився через мобілізацію зятя / instagram.com/prigozhin_iosif

Російський музичний продюсер Йосип Пригожин, який раніше висловлював підтримку злочинній влади Путіна і його дармоїдів, а також схвалював війну в Україні, з виттям підібгав хвіст, коли в РФ оголосили "часткову мобілізацію".

Як розповів сам Пригожин, він сильно засмучений, адже під мобілізацію потрапив його зять, чоловік доньки Данаї, яка нещодавно народила дитину. Продюсер переживає, що коли зять піде на війну, майбутнє його доньки та онука буде невизначеним.

"Моєму зятю, чоловікові моєї доньки, прийшла повістка. У них дитина народилася щойно", - розповів Пригожин в ефірі програми, яку він веде на російському телебаченні.

відео дня

Іронічно, що президент-тиран не жалвє навіть своїх наближених, які своєю діяльністю всіляко популяризували війну в Україні. Прозріння у путіністів настає, лише коли війна заходить в їхні будинки та життя.

Нагадаємо, раніше продюсер-путініст Йосип Пригожин, як і багато інших росіян, висловив невдоволення підтримкою, яку співачка Лайма Вайкуле висловила Україні.

Також він називав визнаного іноагентом музиканта Андрія Макаревича"старим, що вижив з розуму" за його жорстку критику російської влади і підтримку України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти