StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сила любові": Євгенія Власова вийшла на зв'язок і поділилася, що з нею відбувається

9 квітня 2024, 12:38
Євгенія Власова потішила шанувальників свіжими фото і висловилася про важливі речі в житті.
Євгенія Власова
Євгенія Власова поділилася життєвою мудрістю / колаж: Главред, фото: instagram.com/eygeniavlasova/

Українська співачка Євгенія Власова вчора відсвяткувала 46-річчя і вирішила поміркувати на різні теми.

На своїй сторінці в Instagram Власова показала нові знімки, а темою для спілкування стало кохання.

"Сьогодні моя 46 весна. Сьогодні дуже рідкісне сонячне затемнення! Так багато всього сьогодні... З кожним роком свого життя я відчуваю силу безумовної любові", - заявила артистка.

відео дня

Нині співачка відкриває багато різних знань про буття, тіло людини, Всесвіт, поради дають коучі та астрологи. Але, як сказала співачка, дуже скоро людство насититься різними теоріями буття і різними практиками, тож постане питання: що робити з цими знаннями.

"А далі люди почнуть іти за тими, хто змінює стан. За тими, хто зрозумів, що без відкритого серця, сповненого любов'ю, без щирості, доброти, все порожнє. Будуть іти за тими, хто не боїться говорити про кохання, не боїться бути "розіп'ятим" за непопулярні розмови про те, що без кохання все пусте, всі знання не мають жодного значення без любові в серці", - зазначила Євгенія.

Також артистка подякувала шанувальникам за їхню відданість.

"Любов - це розширений стан свідомості. Це ключова енергія, яка створила все. Любов, це і є Творець. Але щось нас змусило про це забути. І це вже питання риторичне. Шлях через серце не легкий, але він точно того вартий. Безмежно вдячна всім вам за те, що ви тут зі мною", - написала Власова.

Хто така Євгенія Власова?

Євгенія Власова - українська співачка, з 2008 по 2010 рік обличчя будинку моди Юлії Айсіної. Колишня дружина Дмитра Костюка. Учасниця музично-розважального шоу "Народна зірка".
У середині нульових лікарі діагностували у Власової рак. Співачці вдалося побороти страшну недугу, після чого вона повернулася на сцену. Брала участь у шоу "Народна зірка", де посіла друге місце, почала співпрацю з групою "Dazzle Dreams", у травні 2010 відкрила вокальну школу.

Євгенія Власова - останні новини по темі

Зазначимо, у 2018 році Євгенія Власова потрапила в реанімацію і перенесла операцію. Власова зазначила, коли вона боролася з онкологією, їй було простіше впоратися з емоціями.

А також раніше Євгенія Власова зізналася, що вона почала пильніше розглядати свої стегна в дзеркалі і стежити за проявом целюліту на них. Співачка зазначила, що вона намагається приділяти час спорту, дотримується дієти і використовує косметичні засоби для боротьби з жировими відкладеннями.

Читайте більше про Власову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти