StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Танцювати він не може": Євгенія Власова розповіла про стан партнера по "Танцям" після ДТП

15 жовтня 2021, 18:21
Відомий український хореограф Макс Леонов раніше отримав внутрішньочерепну мозкову травму.
Євгенія Власова і Макс Леонов
Євгенія Власова розповіла про самопочуття Макса Леонова після аварії / instagram.com/eygeniavlasova/

Відомий український хореограф та партнер Євгенії Власової на "Танцях з зірками" Макс Леонов днями потрапив у ДТП. Співачка розповіла, що чоловікові потрібен час на відновлення, а тому на паркет цього тижня він не вийде.

Торішній переможець "Танців" практично не коментував аварію, в яку потрапив напередодні ефіру. Втім, про його стан розповіла зіркова партнерка Євгенія Власова. За її словами, танцівник отримав внутрішньочерепну мозкову травму. Через неї він не зможе цієї неділі вийти на паркет.

"Макс вдома. У нього внутрішньочерепна мозкова травма. У нього все гаразд насправді. Те, як він врізався… все могло бути набагато гірше. У нього дуже сильний ангел-охоронець. З ним все гаразд, але йому потрібен час на відновлення. Звичайно, танцювати він не може, підтримки він робити не може", – поділилася виконавиця у себе в інстаграмі.

відео дня

Артистка зауважила, що хвилюється через те, що залишилась без партнера. Ймовірно, з нею виступить інший танцівник.

"Я не знаю, чим все це завершиться у прямому ефірі. Я знаю точно одне, що життя прекрасне, я зараз сиджу тут і мені добре від того, що Макс живий і що не сталося нічого такого, що могло бути безповоротно. Я радію тому, що я можу вранці йому написати і запитати, як у нього справи. Я знаю, що зараз він дуже погано почувається і це зрозуміло", – додала Власова.

Вона зазначила, що цього тижня вийде на паркет і зробить по-максимуму все, що від неї залежить. Водночас Власова розуміє, що їй доведеться виступати непідготовленою, як ніколи.

"На сцену я, звичайно, вийду як ніколи непідготовленою. Єдине що я розумію, що маю витиснути з себе все найкраще, що можу. Я сподіваюсь, що у мене щось, та вийде. Я не уявляю, що буде", – зізналася артистка.

Макс Леонов потрапив у аварію

  • Танцівник опублікував лише фото свого автомобіля. Він показав, що пошкодив ліву частину – бампер і капот з боку водія.
  • Невідомо, чи BMW Макса Леонова було одним учасником аварії. Шанувальники припускають, що авто влетіло у паркан, що розділяє зустрічні смуги руху.
  • "Вибачте за шок-контент серед білого дня. Усі живі, усі здорові – це найголовніше. Любіть життя – це найкайфовіше, що в нас є", – написав тоді танцівник.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти