StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

З ракеткою, як у тата: Світоліна показала малечу-доцю на перший День народження

16 жовтня 2023, 18:37
2261
Поки рано говорити, чи стане Скай Монфіс зіркою тенісу, але харизми цій крихітці не позичати.
Еліна Світоліна, Скай Монфіс
Еліна Світоліна показала доньку Скай Монфіс з ракеткою на корті / колаж: Главред, фото: instagram.com/elisvitolina

15 жовтня професійна тенісистка і олімпійська чемпіонка Еліна Світоліна разом зі своїм чоловіком, французьким тенісистом Гаелем Монфісом відсвяткували перший День народження їх єдиної дочки - Скай Монфіс.

На своїй сторінці в Instagram Еліна опублікувала зворушливе привітання для малятка. "Вітаємо наймилішу дівчинку з першим Днем народження. Нехай твій день буде наповнений сміхом, радістю та великою кількістю тортів. Ти приносиш стільки щастя в наше життя, і ми вдячні за кожну хвилину, проведену з тобою. За життя, повне любові, щастя і нескінченні пригоди. Ми любимо тебе більше, ніж можуть висловити слова. З днем народження, наше дорогоцінне янголятко", - написала спортсменка.

Вона також показала кумедне фото з донькою, яка робить перші кроки назустріч великому спорту. Сама Світоліна на корті з 5 років, але Скай, схоже, вже перевершила свою маму.

відео дня

На знімку, яким поділилася тенісистка, Монфіс-молодша в компанії тата стоїть на корті біля сітки. В одній ручці вона діловито тримає дорослу тенісну ракетку, іншу - тягне, щоб взяти тенісний м'ячик.

Скай Монфіс, Гаель Монфіс
Еліна Світоліна показала доньку Скай Монфіс з ракеткою на корті / instagram.com/elisvitolina

Раніше стало відомо, що український професійний боксер Олександр Усик вчетверте стане батьком. Його дружина Катерина випадково потрапила на фото з уже значним вагітним животиком.

Також речник СБУ Артем Дехтяренко повідомив, що одружився з українською телеведучою Анастасією Норіциною. Він залишив їй ніжне послання та опублікував перші фото з весілля.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти