StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Речник СБУ Артем Дехтяренко одружився з українською телеведучою

15 жовтня 2023, 12:11
2462
Пара вирішила провести скромну церемонію відповідно до духу нинішнього часу.
Артем Дехтяренко, Анастасія Норіцина
Артем Дехтяренко та Анастасія Норіцина одружилися / колаж: Главред, фото: facebook.com/art.denko

Один з головних українських "крашів" періоду повномасштабної війни, речник Служби безпеки України Артем Дехтяренко одружитися. Його обраницею стала Анастасія Норіцина, ведуча 24 Каналу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сам Дехтяренко. Відзначається, що пара зв'язала себе узами шлюбу в Міністерстві юстиції в присутності міністра юстиції Дениса Малюськи в День народження Норіциної.

Для скромної церемонії одруження закохані обрали прості вбрання - Дехтяренко був у військовій формі, Норіцина - в сукні-вишиванці.

відео дня

У день весілля речник СБУ звернувся до своєї дружини зі зворушливою промовою, в якій він об'єднав кохання до Норіциної, любов до України та віру в перемогу. "До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя. Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги!" - пише Дехтяренко.

Артем Дехтяренко, Анастасія Норіцина
Артем Дехтяренко та Анастасія Норіцина одружилися / facebook.com/art.denko

Раньше Еліна Світоліна показала перше тренування однорічної дочки на тенісному корті. Єдина донька олімпійської чемпіонки з цікавістю знайомиться зі світом професійного спорту.

Також дружина Вілла Сміта приголомшила фанатів заявою, що сім років тому пішла від нього. Джада Пінкетт-Сміт зізналася, що в їхній родині складні стосунки, з якими вона та актор все ще намагаються розібратися.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти