StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пухкі щічки та брови-ниточки: Джамала показала, як виглядала в 16 років

6 лютого 2023, 20:25
Джамала поділилася з фанатами справжнім скарбом родом з двохтисячних.
Джамала
Джамала порівняла себе в підлітковому віці і зараз / instagram.com/jamalajaaa

Українська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала поділилася знімками з особистого архіву. Поворушити минуле вона вирішила заради близької подруги, з якою знайома не один десяток років.

Так на сторінці вокалістки в Instagram з'явився вельми цікавий колаж, який складався з двох знімків. На першому Джамала та її подруга відображені в підлітковому віці на початку двохтисячних років.

Дівчата, яким на той момент було близько 16 років, для фото причепурилися в кращих модних віяннях того часу. Чого вартий тільки макіяж - тонкі, вищипані і підфарбовані чорним олівцем брови-ниточки, тіні з перламутровим блиском і яскрава помада.

відео дня

На другому фото артистка показала, схожий знімок, але вже в наш час. Джа запитала у шанувальників, чи сильно змінилася за 23 роки. Більшість з них відповіло, що зовнішні зміни у вигляді співачки, безумовно, значні.

До слова до подібної фоторетроспективи Джамала вдалася для того, щоб привітати подругу, ілюстратора і фешн-дизайнера Гаяне Асцатурян, з Днем народження.

Джамала з подругою
Джамала порівняла себе в підлітковому віці і зараз / instagram.com/jamalajaaa

Раніше спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова показала, як виглядала 10 років тому - до війни і розлучення.

Менше з перетвореннями пощастило американській співачці та поп-іконі Мадонні. Артистка з'явилася на 65-ій церемонії Греммі, але її мало хто впізнав - Мадж дорікнули в надмірній любові до пластичної хірургії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти