StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Russia goodbye: Данилко зізнався, чому не поміняв слова свого хіта на Євробаченні-2023

18 травня 2023, 12:21оновлено 19 травня 2023, 18:48
Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив у фіналі Євробачення 2023 і згадав, чому не переробив слова свого хіта Lasha Tumbai.

Відомий

Сердючка
Вєрка Сердючка / УНІАН і скріншот з відео

Український музикант і комік Андрій Данилко (більш відомий як Вєрка Сердючка) розповів, чому в рамках свого недавнього виступу у фіналі Євробачення-2023, виконав оригінальну версію хіта Lasha Tumbai. Свою версію подій артист виклав в інтерв'ю на Радіо Свобода.

відео дня

Як каже Данилко, він регулярно змінює фразу Lasha tumbai на Russia goodbye в цьому треку на концертах, але на Євробаченні організатори попередили його відразу – ніяких переробок.

"Тоді Росія почула слова Russia goodbye. Що вони почули цього разу, я не знаю. Тепер мене організатори попросили заспівати той текст, який був у 2007 році. Але мені хотілося б виконати все ж Russia goodbye, хоч не все від мене залежить", - сказав артист

Також Данилко розповів, що першим з російських зірок шоу-бізнесу підтримали його на початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну. 24 лютого минулого року йому подзвонив гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, а також співачка Лайма Вайкуле.

"Ми спілкувалися. Я сидів у бомбосховищі на Хрещатику, там дуже поганий зв'язок та інтернет. Я бачив, що вони щось писали, але воно не доходило. Росіяни дуже бояться", - підсумував артист.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти