StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Рот ледве відкривається, білясті очі жахливо блищать: Кіркоров дав перший концерт після пластики

18 квітня 2023, 11:39
29836
Схоже, що пластичні операції позбавили Кіркорова не тільки зайвого жиру, а й мізків.
Кіркоров в новому образі
Кіркоров в новому образі / Фото соцмережі

Головний Павич російської естради і путініст Філіп Кіркоров, який буквально днями зібрався на передову в колготках, дав свій перший концерт після ряду пластичних операцій.

Російський телеграм-канал "Не Малахов" написав, що у Кіркорова не відкривається рот на сцені, а його білясті очі виглядають дивно і страшно.

"У Філіпа відбувся перший з 10 концертів на честь дня народження, і щось поп-король вже не фреш. Рот після операцій ніби насилу відкривається, а білясті очі додають божевілля. Кіркоров так хотів омолодитися, а став навпаки немов дід", - пише канал.

Нагадаємо, раніше путініст Філіп Кіркоров несподівано вирішив відповісти гумористу Максиму Галкіну, який на відміну від Філі не підтримав військовий напад Росії на Україну. Зокрема, Кіркоров відреагував на жарт Галкіна щодо своїх дивних нарядів в ефірі програми "Ти не повіриш!" на пропагандистському каналі НТВ.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Раніше також Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитору і "путіністу" Іллі Рєзніка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти