StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російський адвокат розповів, що буде з Пугачовою, яка "попросилася" в іноагенти

19 вересня 2022, 15:29оновлено 19 вересня 2022, 18:12
За словами адвоката, різких дій з боку російської влади чекати поки не доводиться.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / instagram.com/igorgulyaevofficial

Російський адвокат Олександр Бенхін прокоментував висловлювання російської співачки Алли Пугачової, яка попросилася в "іноагенти", слідом за своїм чоловіком Максимом Галкіним.

За його словами, виступ Алли Пугачової носить емоційне забарвлення. Вона, природно, за свого чоловіка. "На даний момент, Алла Пугачова не зробила нічого, що могло б кваліфікувати її як іноагента. Так що, будемо чекати розвитку подій", - говорить він.

Як повідомляє "Радіо Свобода", росЗМІ далеко не всі процитували слова Пугачової з таким, здавалося б, соковитим інформприводом. Зокрема, головні інформаційні агентства РФ дали лише першу частину поста співачки, де вона просить пречислити її до числа іноагентів, але "забули" додати, чому вона прийняла таке рішення.

відео дня

"Розповідаючи про публікацію Пугачової, багато російських видань процитували тільки першу частину поста. Так вчинили, наприклад, ТАСС, РИА Новости, "Комсомольская правда", НТВ, "Известия", Стрічка.ру, RT та інші. При цьому в багатьох з цих видань опубліковані думки депутатів Держдуми і різних прокремлівських діячів з різким засудженням слів Пугачової, але без контексту неясно, що саме вони засуджують. Повністю слова Пугачової наводять – і виступають з їх засудженням-деякі провладні блогери і телеграм-канали", - пише видання.

Кремль прокоментував прохання Алли Пугачової, боягузливо підкресливши, що побоюються легендарну Примадонну. Прес-секретар президента РФ зробив вигляд, що взагалі не розуміє, про що йде мова, і їх це не стосується.

"Я не думаю, що це питання, яке відноситься до Кремля. Тому я не буду коментувати", - цитують Пєскова росЗМІ.

Галкін став іноагентом в РФ

Російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Незадовго до цього епізоду його дружина Алла Пугачова повернулася на батьківщину. Однією з причин називають нерухомість, якою володіє зоряне сімейство.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти