StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розкішна Джолі вивела свою 15-річну доньку від Бреда Пітта у світ

12 квітня 2024, 10:18
Анджеліна Джолі з радістю підтримує починання своїх дітей.
Анджеліна Джолі розлютила Соловйова
Анджеліна Джолі в прекрасному настрої з'явилася на публіці / Колаж Главред, скріншот Instagram/angelinajolie

Легендарна голлівудська акторка і режисерка Анджеліна Джолі не часто балує світськими публічними виходами у світ. А тим більше - зі своїми дітьми.

Однак, як пише Page Six, Джолі з'явилася на бродвейській прем'єрі нового мюзиклу "Аутсайдери" і на червоній доріжці до неї приєдналася її 15-річна донька Вів'єн Джолі-Пітт.

Дует матері та доньки разом пройшов килимовою доріжкою в Театрі Бернарда Б. Джейкобса в Нью-Йорку після спільної роботи над виставою, де Джолі взяла на себе роль співпродюсера, а Вів'єн виступила в ролі асистентки.

відео дня

Фото мами і дочки можна подивитися тут

48-річна актриса одягла блискучу золоту сукню до підлоги зі світло-коричневою накидкою зверху. Великі металеві сережки з геометричним візерунком додали додаткового блиску, а червона помада додала образу яскравих фарб.

Хто такий Бред Пітт?

Вільям Бредлі Пітт - американський актор і кінопродюсер. Лауреат двох премій "Золотий глобус", двох премій Американської Гільдії кіноакторів і двох нагород Британської кіноакадемії. Володар премії "Оскар" як один із продюсерів фільму "12 років рабства" - переможця в категорії "Найкращий фільм" на церемонії 2014 року - і за найкращу чоловічу роль другого плану в картині "Одного разу в Голлівуді" (2020), повідомляє "Вікіпедія".

Вів'єн для свого образу на червоній килимовій доріжці вибрала темно-синій комбінезон і блідо-блакитні кеди. Її темне волосся до плечей було залишене розпущеним, а передня частина відкинута від обличчя і закладена за вуха.

Напередодні прем'єри Джолі розповіла People, що стала співпродюсером мюзиклу. Вів'єн працювала над проектом як помічник-волонтер. "Вона була поруч, щоб допомогти всім, чим могла, і багато чому навчилася у Джастіна Левіна і всієї творчої команди", - захоплювалася вона.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше американську актрису Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим за неї на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

До того також Анджеліна Джолі приїжджала до військового Львова. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти