StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Різко стало погано": Мірзоян прямо розповів, від чого померла Ніна Матвієнко

14 листопада 2023, 22:36оновлено 15 листопада 2023, 11:33
Співак Арсен Мірзоян розповів, що у його покійної тещі, легенди української естради Ніни Матвієнко, було онкологічне захворювання.
Мірзоян, Матвієнко
Як каже Арсен Мірзоян, його теща, легендарна Ніна Матвієнко, страждала від онкозахворювання / колаж Главред, фото

Відомий співак Арсен Мірзоян вперше розкрив причину смерті своєї тещі - легенди української естради Ніни Матвієнко. Музикант розповів у інтерв'ю славі Дьоміну, що легендарна артистка померла від онкологічного захворювання.

"Було важко. На початку Ніна Митрофанівна просила, щоб ми не з'являлися у неї в лікарні. Не хотіла, щоб її такою бачили. Ну а потім вже, приїжджали всі, хто був вільний. Потрібно були просто привезти ліки, поговорити. Десь місяць це відбувалося. Вона ніколи не скаржилася. У Тоні є в телефоні останні слова Ніни Митрофанівни. Потім різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути. Ніхто не розумів, що це так серйозно", — сказав Мірзоян.

У відповідь на пряме запитання Дьоміна Мірзоян сказав ‒ останнім часом Ніна Матвієнко страждала від онкологічного захворювання.

відео дня

"Да. Ніна Митрофанівна завжди була на дієтах. Завжди вела здоровий спосіб життя. Хотів її сфотографувати, але не встиг. Вона просто запитувала, коли це закінчиться. Просто хотіла, щоб це все якось закінчилося", - сказав музикант.

Нагадаємо, раніше Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Вона не дожила 2 дні до свого 76-річчя.

Раньше друзі Ніни Матвієнко натякнули на причину смерті співачки - подруги і колеги згадали, якими були останні місяці життя Ніни Митрофанівни.

11 жовтня тисячі людей прийшли до Національної філармонії України, щоб провести Ніну Митрофанівну в останню дорогу. На церемонії прощання гості згадували талановиту співачку і висловлювали її родині свої співчуття.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти