StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Чому мені повинно бути соромно?": Матвієнко розповіла про колишню Мірзояна

26 липня 2023, 14:25
Тоня Матвієнко прокоментувала, як складаються її стосунки з першою дружиною Арсена Мірзояна.
Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко розповіла, чи вважає, що розбила сім'ю Арсена Мірзояна / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Знайомство українських артистів Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна відбулося в 2011 році на музичному шоу Голос країни. Пізніше між ними зав'язався роман.

На той момент Мірзоян був одружений і виховував двох дітей. У 2016 Матвієнко народила йому доньку, а через півтора року вони одружилися. З тих пір за співачкою закріпилася невтішна слава розлучниці, яка її, схоже, абсолютно не турбує.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну. Своєї провини в тому, що вона покохала одруженого чоловіка, Матвієнко не визнає. "Мені не те щоб смішно... Я відверто сказала всьому світу, що покохала чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це повинно бути соромно?" - зазначає вона.

відео дня

Водночас Тоня розуміє, що заподіяла ексдружині Мірзояна біль. Жінки не спілкуються, хоча з дітьми чоловіка від першого шлюбу у Матвієнко склалися непогані стосунки.

"Я образила людину. Я це все розумію. Вона на мене ображена. Нам не було необхідності перетинатися. А про що говорити?" - каже артистка.

Раніше Слава Камінська показала фанатам свого коханого-іноземця, каблучкою на безіменному пальці від якого вона похвалилася ще на початку травня. Втім, те, як розвиваються їхні стосунки, співачка тримає в секреті.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав дружину з Днем народження, тим самим проявивши романтичну сторону в тому, кого всі звикли вважати "залізним генералом".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти