StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розмова з Богом: Мадонна озвучила своє перше слово після виходу з коми

7 березня 2024, 02:26
Мадж переконана, що серйозна хвороба, яка підкосила її влітку, була її передсмертним досвідом.
Мадонна
Мадонна розповіла, що першим сказала після виходу з коми / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

У червні 2023 року Мадонну було знайдено непритомною у власному будинку й екстрено доставлено в реанімаційне відділення. У лікарні вона пролежала в комі 4 дні через гостру бактеріальну інфекцію. Через хворобу вона була змушена відкласти свій дванадцятий концертний тур The Celebration Tour. Також ця ситуація призвела до того, що 65-річна Мадж впритул зайнялася заповітом і розпорядженнями на випадок своєї смерті.

Кому співачка називає "передсмертним досвідом" і часто згадує про пережите під час концертів The Celebration Tour, який все ж гримить на найвідоміших сценах. Так нещодавно, під час виступу в Лос-Анджелесі, Мадонна зізналася, яким було перше слово, що вона вимовила після пробудження від коми.

Цією історією поділився журнал People. У Мадонни, яка виховувалася в суворій релігійній сім'ї, а у своїй творчості з релігійною тематикою поводиться досить вільно, складні стосунки з вірою. Проте зірка впевнена, що вона розмовляла з Богом, поки була без свідомості.

відео дня

При виході з коми вона сказала "Ні", і відкрила очі. "Я майже впевнена, що Бог сказав мені: "Ти хочеш піти? Хочеш піти зі мною?" Я відповіла: "Ні", - розповіла шанувальникам Мадж.

Хто така Мадонна?

Мадонна (Мадонна Луїза Чікконе) - американська співачка, автор-виконавець, танцівниця й акторка. З 1980-их носить негласний титул "королеви поп-музики". Потрапила до Книги рекордів Гіннесса, як найбільш комерційно успішна виконавиця в історії. Володарка семи "Греммі" (1998 року забрала одразу три нагороди) і двох "Золотих глобусів". Внесена до "Зали слави рок-н-ролу". З початку музичної кар'єри 1979 року випустила 14 альбомів і 93 сингли.

Раніше нова дівчина Бреда Пітта, фітнес-тренерка Інес де Рамон, показала публічно подарунок від актора. Пара разом із листопада 2022 року, але лише нещодавно офіційно підтвердила стосунки.

Також ексчоловік Брітні Спірс Сем Асгарі відреагував на її конфлікт із Джастіном Тімберлейком, якого співачка звинуватила у своїх мемуарах у примусі до аборту, коли вони зустрічалися на початку двохтисячних.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти