StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розсекретили сюжет і початок зйомок серіалу Чужий за мотивами всесвіту фільмів

1 липня 2021, 19:49
У США готуються знімати серіал про ксеноморфів чужих за мотивами фільмів Рідлі Скотта.
Чужі
Чужі / кадр з фільму Чужі 1986

Творець серіалу Фарго взявся за створення серіалу про Чужих (Aliens), який буде показаний на каналі FX.

Як розповів в інтерв'ю Vanity Fair шоуранер серіалу Ноа Хоулі, події покажуть, що б було, якщо ксеноморфи все ж захопили б світ.

Ной Хуолі каже, що прийшов час фейсхаггерам і ксеноморфам встромити свої кігті в "білих комірців", які несуть відповідальність за відправку стількох співробітників на загибель.

відео дня

"Наступним для мене буде серіал чужий для FX, заснований на цій франшизі і дивовижних фільмах Рідлі Скотта, Джеймса Кемерона і Девіда Фінчера. Це чудові фільми про монстрів, але це не просто фільми про монстрів. Вони розповідають про людство, яке застрягло між нашим початковим паразитичним минулим і нашим майбутнім із штучним інтелектом, а обидва вони намагаються нас вбити. Тут є люди, і вони не можуть йти вперед, і не можуть повернутися. Так що я знаходжу це дійсно цікавим", - розповів він в інтерв'ю.читайте такожНазвали дату зйомок фільму безсмертна Гвардія 2

Він додав, що через коронавірус не тільки складно поглянути на суспільство, а й взагалі вести виробництво якихось кінопроектів - Голлівуж ще "не відійшов" після пандемії коронавірусу. Тим не менш, зйомки плануються на весну 2022 року.

"Я написав пару сценаріїв, перші два сценарії, і ми плануємо екранізувати їх наступної весни. Коли ви добираєтеся до чогось з таким рівнем візуальних ефектів, потрібно багато готуватися", - говорить Хоулі.

Також шоуранер додав, що його серіал буде про нерівність в суспільстві і про те, що буде, якщо не вдасться стримати чужих.

"Ви побачите, що станеться, коли нерівність, з якою ми зараз боремося, не буде усунена. Якщо ми як суспільство не можемо зрозуміти, як підтримувати один одного, що тоді з нами станеться? Є чудова фраза Сігурні Уівер Пола Райзера, в якій вона каже: "Я не знаю, який вид гірший. Принаймні, вони не підставляють один одного на відсоток", - пояснив творець серіалу.

Нагадаємо, перший фільм Чужий вийшов в 1979 році, другий - Чужі - в 1984 році, третій в 1992 році, Четвертий - в 1997.

У 2012 році вийшов Прометей від Рідлі Скотта, який переписав історію, і розповів, хто такі творці людей і Чужих. Останній фільм 2017 року - Чужий: Ковчег викликав бурхливі суперечки, бо він спробував звести релігійну тематику від Скотта і його два сиквела з фільмом Чужий 1979 року. Всього збори всіх фільмів склали 1,202 мільярда доларів. За оцінками глядачів і критиків найпопулярнішим є Чужий 1979 року - 98% на Rotten Tomatoes і 89 за рецензіями Metacritic.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти