StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Раміна Есхакзай вперше зізналася, чому розійшлася з нареченим

26 грудня 2023, 23:39
У відносинах з Євгеном Проніним, за словами блогерки, "щось завжди було не так".
Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай розповіла, чому розійшлася з Євгеном Проніним / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай п'ять років перебувала в романтичних стосунках з юристом Євгеном Проніним. До повномасштабної війни пара заручилася, але жити разом довго і щасливо їм не судилося - навесні 2023 року Есхакзай і Пронін оголосили, що розривають заручини і припиняють відносини.

Обидва партнери на інтерв'ю твердили, як один, що розставання було екологічним і зваженим, і це все, що вони розкажуть публіці. Однак нещодавно блогерка все ж вирішила відкрити таємницю.

Так в YouTube-проєкті "30+" вона зізналася, що відчувала себе у відносинах з Євгеном самотньою. До того ж їм постійно доводилося долати непорозуміння, притиратися і долати себе. Також Есхакзай турбувало, що між часом з нею та дозвіллям з друзями Пронін далеко не завжди обирав її.

відео дня

"Коли я зустрічалася з Євгеном, у нас щось завжди було не так. Якісь скандали на свята, і це постійне відчуття самотності…Минулого Нового року я просто плакала, бо я хотіла провести цей час вдома, а він хотів з іншою парою зустрітися і провести час не так, як я собі думала. Мені було самотньо, навіть у стосунках. ... Я останній рік стосунків почувалася самотньою. Наприклад, на початку стосунків, коли ми їхали на відпочинок, я думала, що ми їдемо вдвох, а він такий: "Я покликав друзів". Потім йдемо до ресторану – теж саме. Ці друзі… А я хочу побути з людиною сам на сам. Я йому колись казала: "Слухай, я розумію, що ти любиш своїх друзів, але я хочу побути з тобою сам на сам", - зізналася журналістка.

Втім, Раміна Есхакзай зазначила, що дійсно розійшлася з Євгеном Проніним без скандалів - колишні кохані відчували, що їх роман згасає і вони обидва нещасні. Тому крапку вирішили поставити разом.

Раніше український шоумен Володимир Остапчук підтвердив, що одружився втретє. Також він натякнув, що скоро разом зі своєю молодою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, відсвяткує першу річницю.

Також стало відомо, що Ірині Білик зробили пропозицію руки і серця на Різдво. Про це розповіла сама співачка в бесіді з шанувальниками про незвичайні подарунки на зимові свята.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти