StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка Евеліна Бльоданс розповіла про повернення Алли Пугачової до РФ

24 квітня 2024, 01:50
1472
Артистка чекає-не дочекається, коли зможе знову поспілкуватися з Примадонною та її дітьми від Максима Галкіна.
Алла Пугачова, Евеліна Бледанс
Евеліна Бльоданс про Аллу Пугачову - акторка чекає на Примадонну в РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, instagram.com/bledans

Фанатка анексії Криму і "русского мира" Евеліна Бльоданс висловила непопулярне і навіть небезпечне в країні-окупанті бажання: Аллу Пугачову та її сім'ю, яка засуджує війну в Україні, там заведено поливати брудом на державному рівні.

Артистка зі свого боку заявила, що чекає на опальну Примадонну в країні-агресорі. Вона впевнена, що рано чи пізно Пугачова, як і багато хто в російському шоу-бізнесі, продасть і зрадить свої ідеали, і повернеться на простори немитої.

"Я чекаю її повернення. Я вірю в те, що буду знову спостерігати за дітками. Мені дуже не вистачає цих дітей прекрасних, яких я гляділа... Як вони плавали, говорили французькою, а зараз цього всього немає, на жаль. Ми один від одного відірвалися", - цитують Бльоданс росЗМІ.

відео дня

Примітно, що Алла Пугачова час від часу приїжджає в країну на болотах, але виключно з ділових питань. З колишніми друзями, які стали на бік агресора і транслюють злочинну пропаганду, вона під час цих відряджень зустрічатися не бажає.

Алла Пугачова - останні новини:

Раніше балерина-путіністка Анастасія Волочкова несподівано виступила проти "порятунку" Алли Пугачової, яку критикують у країні-окупанті за засудження війни в Україні.

Також стало відомо, що Алла Пугачова, яка залишила країну-агресора на початку повномасштабного вторгнення, має намір повернутися до РФ у справах, пов'язаних з її підмосковним замком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти