StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініст Пєвцов "наїхав" на "Чебурашку" і викрив його в нетрадиційній орієнтації

10 лютого 2023, 12:37
6094
На думку артиста, такі фільми - диверсія проти російських дітей.
Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов / Instagram

Скандально відомий своєю підтримкою злочинів путінського режиму актор і депутат Держдуми країни-агресора Дмитро Пєвцов, на тлі відсутності нормального кінематографічного продукту через санкції і нападу на Україну, прокоментував єдину кіно-новинку російського виробництва-фільм "Чебурашка".

За інформацією видання ФАН, Пєвцов вважає, що даний фільм - диверсія.

"Коли творці "Чебурашки", його безпосередні автори пишуть 6+, — це все-таки позиціонує собою справжню диверсію. У мене немає твердої впевненості в тому, що вони дійсно планували диверсію, але подібна трансгуманістична ідеологія, яка протягом 30 років гуляє по Росії, повністю зосереджена в цьому фільмі", - говорить путініст Пєвцов.

Він також викрив казкового героя Чебурашку в тому, що той нетрадиційної орієнтації. "Чому ми всі сміємося над тим, що Чебурашка називає дядька Гену мамою. Начебто смішно, так? А для дітей це такий маленький сигнальчик, що тато, мама — не має значення. Чоловік може бути і мамою. Ось такі ось дзвіночки, непомітні, як би невидні. Я вже не кажу про вульгарність і відверті, власне кажучи, придумані і неприємні історії всередині сім'ї", — сказав актор.

Нагадаємо, раніше Певцов в ефірі чергової пропагандистської програми зробив дивну заяву, яке, втім, приємно звучить для кожного українця.

Його запитали в чому ж головна відмінність росіян від всіх інших націй.

"Те, як наші вміють любити, дружити і вмирати, та ще й у такій кількості. Як це не сумно, як це не страшно. Та й такої кількості святих немає в жодній країні світу. У цьому наша сила, в цьому наша відмінність", - заявив Пєвцов.

Раніше скандально відомий своєю підтримкою злочинів путінського режиму актор і депутат Держдуми країни-агресора Дмитро Пєвцов потрапив у конфуз, під час свого концерту в підмосковній жіночій в'язниці. Відповідний відеозапис був опублікований в мережі.

Пєвцов відвідав виправну колонію № 5 в Можайську, де в актовому залі дав акустичний концерт для жінок-засуджених.

Під час його виконання шансонного шлягера Ігоря Корнелюка "Місто, якого Немає" (Ця пісня була в саундтреку серіалу про бандитів "Бандитський петербург" - там Певцов колись знімався) раптово частина побіленої стелі тюремного актового залу звалилася йому прямо за спину.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти