StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініст Пєвцов показав свого сина, якого прагне зробити ченцем

1 грудня 2023, 14:01
1481
На думку побожного актора, що підтримує війну, його син зможе швидше "прийти до Бога".
Дмитро Пєвцов оспівує Сталіна і Путіна
Дмитро Пєвцов оспівує Сталіна і Путіна / Колаж Главред, скріншот YouTube

Актор-путініст, який останнім часом сильно заглибився в релігію - Дмитро Пєвцов, хоче зі свого сина зробити ченця.

Після того, як у нього загинув його старший син, Пєвцов буквально звихнувся. Він на всю підтримує терориста-Путіна, а також вбивства мирних українців.

Тепер же він поділився фото молодшого сина Єлисея, якого йому народила російська актриса Ольга Дроздова і написав, що мріє, щоб той став ченцем.

відео дня
Син путініста Пєвцова може стати ченцем
Син путініста Пєвцова може стати ченцем / Фото 7dn.ru

За словами Пєвцова, у якого були проблеми з сином і його дисципліною, він мріє щоб його син пішов в монастир, щоб "бути подалі від спокус".

"Я був би радий, якби він став ченцем. Там, в церкві, найпростіше прийти до Бога. У миру за заповідями жити складно", - говорить побожний Пєвцов, який вихваляє душі вбивць-мільйонників Сталіна і Путіна.

Нагадаємо, раніше в одній з пропагандистських програм на YouTube, Пєвцов відповідав на короткі запитання авторів програми. Так, на питання про те, чи хотів би співаків стати президентом, актор почав вихваляти російського диктатора Путіна, при цьому виправдовуючи всі його дії "волею Божою".

Раніше також головного терориста планети Путіна вирішив потролити резидент клубу Гарік Харламов. Він заспівав, можна сказати, риторичну пісню-питання, в якій запитав у президента Росії, чи є у того якийсь план? На мотив пісні "Дельтаплан "Валерія Леонтьєва комік виконав:" А долар коштує вже десь сто рублів. Під сто рублів. І з авто китайських ліплять "москвичів". Для москвичів. І росіянам в'їзд закритий в 120 країн. У 130 країн. Вже скажіть нам: у вас же є якийсь план? Скажіть, є якийсь план?"

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти