StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путін вигнав неугодних Хаматову і Раппопорт з опікунської ради Благодійного фонду

16 грудня 2022, 13:42
1062
Дрібний терористичний і мстивий лідер здатний на дрібні капості і великі вбивства мирних людей.
Чулпан Хаматова
Чулпан Хаматова / https://teleprogramma.pro/

Головний терорист планети, президент Росії Володимир Путін підписав указ, згідно з яким позбавив кількох людей зі складу ради Фонду допомоги важкохворим дітям "коло добра".

Серед них - актриса, співзасновниця фонду "Подаруй життя", Чулпан Хаматова, яка відкрито засудила війну проти України, а також актриса, піклувальник фонду "Діти-метелики", Ксенія Раппопорт, повідомляє Фонтанка.ру.

Швидше за все, Путін вирішив таким чином покарати актрису, яка "посміла" засудити дії великого диктатора і виступила на боці мирної держави Україна.

відео дня

Нагадаємо, раніше Чулпан Хаматова грала в постановці Нового Ризького театру в Латвії. Після вистави біля входу її чекали шанувальники, щоб сфотографуватися і взяти автограф. Серед натовпу опинилася і журналістка, якій раніше актриса вже давала інтерв'ю.

Швидше за все, журналістка була російська і хотіла ставити неприємні питання, відповіді на які вона перекрутить, в будь-якому випадку.

Представниця ЗМІ хотіла домовитися з приводу нової робочої зустрічі і, користуючись тим, що вони вже знайомі, рушила назустріч Чулпан, що виходила з гримерки.

"Відійдіть на п'ять метрів! - закричала жінка, яка супроводжує Хаматову. - Дайте нам пройти! У цей момент сама актриса крізь зуби видала: Не смійте до мене наближатися", — описує ситуацію очевидець.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти