StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нехай виступає хоч за чорта лисого": в РФ вивергають жовч на юних фігуристів, що втекли в США

29 листопада 2023, 20:42
Пара юних російських фігуристів Аннабель Морозов та ігор Єременко кинули тренера і полетіли з країни-агресора РФ в США.
Морози
Аннабель Морозов та ігор Єременко хочуть виступати за США / колаж Главред, фото Instagram

Пара юних російських фігуристів Аннабель Морозов та ігор Єременко, які виступають в танцях на льоду, спішно покинули країну-агресор РФ і полетіли в США. Про це повідомляє пропагандистське агентство "РІА Новості".

Повідомляється, що пара прийшла на планове тренування до свого тренера Анжеліки Крилової, але замість занять подарували їй букет і повідомили, що через три години відлітає в США. Там ними займатися буде тренер Микола Морозов ‒ батько Аннабель. І нібито фігуристи опрацьовують варіант з переходом до збірної Франції.

Аннабель Ніколь Морозова народилася в 2001 році в США в сім'ї колишніх танцюристів на льоду Миколи Морозова з Росії і Каролін Дуарен з Франції. Все дитинство вона жила в США і Франції і має американське, французьке і російське громадянство. Але з 2016 року представляють країну-агресора РФ.

відео дня
5678

Раніше Морозов виступала з Андрієм Багіним, на чемпіонаті Росії 2020 вони стали четвертими, зайнявши найвище місце на цьому заході.

Морозов і Єременко встали в дует після закінчення сезону 2022/2023 гожа. Спочатку вони тренувалися в США, але влітку повернулися в Росію для роботи з тренером Анжелікою Криловою.

"Добре бути татової дочей: хоче халву їсть, хоче - пряники. Робимо ставки, під який прапор ТАТО прибудує донечку - Штати або Франція?", "Не подобається вона мені, нехай виступає хоч за чорта лисого!!!", "Яка різниця, яку країну, представлятиме ця пара? Набагато важливіше, що не Росії", ‒ написали обурені жителі країни-агресора РФ в коментарях.

1234
1234

1234

Скандал з хворобою фігуриста-путініста Романа Костомарова:

Нагадаємо, в минулому році Роман Костомаров заразився вірусною інфекцією, яка швидко перейшла в пневмонію.

Незабаром він впав у кому, його підключили до апарату ШВЛ. У фігуриста швидко почав прогресувати сепсис, тканини рук і ніг почали відмирати. І повноцінно в свідомість Костомаров довго не приходив.

Лікарям довелося ампутувати фігуристу стопи, гомілки обох ніг, а також всю кисть руки.

Вам можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти