StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Психованний Лепс вибив телефон у дівчини на концерті

15 квітня 2024, 16:53
Путіністу не сподобалося, що та занадто близько знімала його на телефон.
Лепс
Агресивний Лепс вибив телефон/ колаж Главред, Instagram Григорія Лепса

Російський співак-путініст Григорій Лепс, який стрімко втрачає популярність через пияцтво і зрив концертів, накинувся на фанатку під час свого концерту.

Так, як пише пропагандистський телеграм-канал " Звездач", Лепсу не сподобалося, що одна з його прихильниць, яка стояла прямо під сценою, занадто близько знімала його.

Спочатку путініст щось промямлив про те, що не варто так близько його знімати. Але коли дама продовжила тримати свій телефон на тому ж місці, з розмаху вибив його з рук фанатки.

відео дня

На відео - нестриманий Лепс і його припадок:

Лепс вибив телефон із рук жінки
Лепс вибив телефон із рук жінки / Скріншот Звездач

Хто такий Григорій Лепс

Григорій Лепс - радянський і російський естрадний співак (артист-вокаліст), музикант, композитор, музичний продюсер; народний артист Російської Федерації (2022), заслужений артист Республіки Інгушетія (2004), народний артист Карачаєво-Черкеської Республіки (2015).
16 грудня 2022 року на тлі вторгнення Росії в Україну внесений до списку санкцій Євросоюзу за публічну підтримку війни. 21 грудня 2022 року до санкцій приєдналася Швейцарія. 7 січня 2023 року занесений до санкційного списку України.

Нагадаємо, раніше співак Лепс, який спивається, відвідав Луганськ, де під час виступу в Палаці культури імені Леніна виконав заїжджені пісні голосом, що зривається.

Раніше Поплічники Кремля, а за сумісництвом співаки, Григорій Лепс, Юлія Чичеріна та Влад Маленко випустили новий "патріотичний" трек - на замовлення пропагандистів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти