"Просто моляться": Сергій Безруков заявив про безграничну любов від українців

25 травня 2021, 15:12
Актор, який підтримує режим Путіна, повторив російську пропаганду щодо українців.
Сергій Безруков
Сергій Безруков / кадр з Т/с Бригада

Російський актор Сергій Безруков після того, як знову був заборонений в Україні, зізнався, що йому шкода своїх українських шанувальників, тому що вони, за словами Безрукова, пишуть йому і "моляться" за його повернення.

За словами росіянина в Україні люди поголовно ненавидять свою українську владу. Про це Безруков розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі "Антоніми".

"Мені шкода шанувальників, які досі там є, які пишуть, кажуть: "Коли ця гидота вся закінчиться?" Вони ненавидять вже всю владу тамтешню, ось цих всіх "миротворців" і всіх іже з ними, і просто моляться за те, щоб нарешті це все закінчилося, щоб я нарешті туди приїхав", - сказав він, і назвав всю критику на свою адресу політизованою.

відео дня

Нагадаємо, Сергій Безруков входить до списку, який раніше Служба безпеки України передала Міністерству культури країни. Він складається з 14 іноземних діячів культури, в основному російських, дії яких створюють загрозу національній безпеці країни.читайте такожУ Росії знімають Дванадцять стільців з Безруковим у головній ролі

Сергій Безруков після потрапляння в чорний список в Україні, знову поїхав в окупований Крим в 2020 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти