StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Відбуваються деякі події": Віталій Козловський заінтригував змінами в житті

2 березня 2024, 09:38
937
Відомий український співак Віталій Козловський, якого мобілізували на початку літа 2023 року, заінтригував змінами в житті.

Козловський
Співак-воїн Козловський заінтригував фанатів / колаж Главред, фото Instagram

Відомий український попспівак Віталій Козловський, який зараз служить у ЗСУ, заінтригував армію фанатів певними змінами у власному житті. У розділі Stories у соцмережі Instagram він несподівано заявив, що в його житті зараз відбуваються "деякі події", але не розкрив, про що саме йдеться.

"Привіт друзі, радий з'явиться перед вами. У моєму житті зараз відбуваються деякі події, про які я зараз не можу сказати. Але з часом про все обов'язково розповім. Вийшов для того, щоб подякувати вам за вашу довіру, адже минулий збір, який ми робили, ми закрили буквально за півтори години. Українці найкращі", - розповів Козловський.

відео дня

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має понад 50 нагород і премій, включно з "Піснею року" (2005-2010), "Золотою шарманкою" (2007-2010), "Шлягером року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський прокоментував конфлікт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який за рахунок боргів артиста забирає в нього більшу частину його військової зарплати.

Співак запропонував Ігорю Кондратюку мирову угоду - зустрітися особисто й обговорити пом'якшення умов виплат у період його строкової служби. На це Козловський отримав жорстку відмову від продюсера в лайливій формі.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти